[FFmpeg-trac] #5578(avformat:new): Disabling Icy-Metadata header not working

FFmpeg trac at avcodec.org
Mon Mar 11 21:57:30 EET 2019


#5578: Disabling Icy-Metadata header not working
-------------------------------------+-------------------------------------
             Reporter:               |                    Owner:
  gorilla.maguila                    |
                 Type:  defect       |                   Status:  new
             Priority:  normal       |                Component:  avformat
              Version:  git-master   |               Resolution:
             Keywords:  http         |               Blocked By:
             Blocking:               |  Reproduced by developer:  0
Analyzed by developer:  0            |
-------------------------------------+-------------------------------------

Comment (by magnuslsjoberg):

 I can confirm that "-icy 0" only works for the initial http request made
 by ffmpeg.
 For all subsequent (internal) requests, to get the index files and
 segments, the "Icy-MetaData: 1" header is added again.

 I didn't manage to follow the source code but it seems like the problem is
 that 's->icy' in the code block in the comment from @NabiKAZ isn't
 copied/propagated from the command line option to subsequent requests.
 Since the 'icy' parameter defaults to 1, each request made from within
 ffmpeg most likely will be constructed with 's->icy = 1'

 I do apologize for the non-technical comment but unfortunately I don't
 have the knowledge or experience to be able to point out the
 exact error, or come up with a solution.

--
Ticket URL: <https://trac.ffmpeg.org/ticket/5578#comment:4>
FFmpeg <https://ffmpeg.org>
FFmpeg issue tracker


More information about the FFmpeg-trac mailing list