[FFmpeg-user] ffplay error

Mohammed Bey Ahmed Khernache mohbeyinfo at gmail.com
Sun Jun 17 23:40:32 EEST 2018


Yes exactly.
> ffplay does not work
> with video via ssh which I don't consider very worrying.
This time, I am connecting the board directly to the screen via Micro-HDMI,
and I got the same issue. That's why, I am sure that problem didn't come
from ssh connection.
>  Anything wrong with using ffmpeg
FFmpeg works fine, without any problem. But, it can not do anything to
reach the requested framerate (fps). For example, if a video is encoded at
25 fps, FFmpag can decode it at 5 fps if we use for example only one core,
or at 60 fps if we use 8 cores. Therefore, FFmpeg decodes at the capacity
of the hardware. I consider this as a constraint, because I can not
calculate miss rate which is an important metric to evaluate a video
decoder.
>  You are doing performance tests, right?
Yes, exactly.

‚ÄčThank you.‚Äč


On Sun, Jun 17, 2018 at 10:26 PM Carl Eugen Hoyos <ceffmpeg at gmail.com>
wrote:

> 2018-06-17 21:16 GMT+02:00, Mohammed Bey Ahmed Khernache <
> mohbeyinfo at gmail.com>:
>
> > I am trying to play (decode) a video with *ffplay*. Unfortunately,
> > I got this error, given below.
> > Can anyone guide me to fix this issue?
>
> You have told us in the last thread that ffplay does not work
> with video via ssh which I don't consider very worrying.
>
> Anything wrong with using ffmpeg (which to the best
> of my knowledge works fine via ssh) to do performance
> tests? You are doing performance tests, right?
>
> Carl Eugen
> _______________________________________________
> ffmpeg-user mailing list
> ffmpeg-user at ffmpeg.org
> http://ffmpeg.org/mailman/listinfo/ffmpeg-user
>
> To unsubscribe, visit link above, or email
> ffmpeg-user-request at ffmpeg.org with subject "unsubscribe".


More information about the ffmpeg-user mailing list